top of page

Mycket handlar om värderingar och förhållningssätt, annat är enkla påståenden som gått i arv från generation till generation. Vi har tur i min familj eftersom både jag, pappa och farfar fått pröva kunskapen som medarbetare, chef och vd, så vi vet vad som fungerar och vad som bara är kosmetiskt trams av ringa värde. Vill du veta vad som fungerar?

Det jag vill lära mina barn och barnbarn om att vara en bra medarbetare

Ett föredrag som vänder sig till alla personalgrupper och chefer. Talare är Erik Winqvist som halva livet var direktör, chef och medarbetare och andra halva livet är skådespelare och musiker.

Tiderna förändras, viss kunskap är konstant, men inte medfödd, vissa saker måste varje generation lära sig på nytt och på nytt. En del måste vi lära oss själva genom att pröva oss fram, gör rätt, gör fel, se så det blev. Annat kan vi lära oss av våra föräldrar.

Att vara en bra medarbetare och att vara en bra chef är sånt som vissa av oss får i oss vid middagsbordet, andra måste lära sig det som vuxna. Jag, pappa och farfar har varit bra medarbetare och bra chefer, det är några saker som jag vill vidarebefordra till minna barn och barnbarn. Just det handlar föredraget om.

På första jobbet, den nyblivne chefen, den unge direktören, när chefen plötsligt är yngre än dig själv, när det är dags att lämna det operativa. Viss kunskap fungerar i alla situationer. Kan du vara samma person på jobbet som hemma?

Utskrivbar pdf   

Om Erik Winqvist   

 

Referenser   

 

Anteckningar från föredraget   

 

Evidens   

 

Bokning: info@winkir.se, 0708 77 66 67, www.winkir.se   

bottom of page