top of page
Sök
  • Cecilia Lindecrantz

Fullsatt i Nyköping

Jag heter Cecilia Lindecrantz och fick efter min utbildning i "music business" möjligheten att jobba med en härlig artist, nämligen Erik Winqvist. Jag tog mitt första riktiga kliv in i musikbranschen 2013 efter just den folkhögskoleutbildningen. Vi arbetar med flera olika artister och duktiga musiker som spelat med de flesta stora artister. Jag lär mig varje dag något nytt och älskar livet i musikbranschen.

Jag har ett oerhört varierat jobb och då en arrangör bokar fullt blir min arbetsdag extra rolig för i musikbranschen behöver vi samarbeta.

Igår var det åter igen en av de dagar då det blev fullsatt. Programmet Dom som kände livet var på plats. En härlig föreställning som får mig att vilja se den gång på gång. Erik sjunger från hjärtat och vi får följa musiken från Bellman till nu. Berättelsen handlar om relationen till en far och Eriks berättelse är vacker. På piano finner vi Eriks son själv. En fantastisk och ung pianist. Gammal musik möter ny musik.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page