Sök
  • Cecilia Lindecrantz

Stämningsfull lokal till Gärdestad-programmet

Igår kväll var jag på möte i lokalen där vårt Gärdestad-program äger rum i oktober. Folkets hus i Sundbyberg byggd 1903.

Innanför de äldre trädörrrna välkomnades jag av en härligt lagom stor scen och lokal i äldre stuk. De har bevarat den äldre stilen vilken gör lokalen oerhört mysig. De har till och med en biljettlucka kvar.

Jag brukar i normala fall sällan vara med vid planeringen hos arrangören men Sundbyberg ligger i närheten av där jag bor. I vinter har vi en Norrlandsturné med programmet men måste erkänna att det är kul att få en insyn i hela planeringen även hos arrangören.

Kvällen den 16 oktober kommer att bli en kväll att minnas för visst blir det extra stämningsfullt med en spännande lokal med historia!

Senaste inlägg

Visa alla