top of page
Sök
  • Cecilia Lindecrantz

Stämningsfull lokal till Gärdestad-programmet

Igår kväll var jag på möte i lokalen där vårt Gärdestad-program äger rum i oktober. Folkets hus i Sundbyberg byggd 1903.

Innanför de äldre trädörrrna välkomnades jag av en härligt lagom stor scen och lokal i äldre stuk. De har bevarat den äldre stilen vilken gör lokalen oerhört mysig. De har till och med en biljettlucka kvar.

Jag brukar i normala fall sällan vara med vid planeringen hos arrangören men Sundbyberg ligger i närheten av där jag bor. I vinter har vi en Norrlandsturné med programmet men måste erkänna att det är kul att få en insyn i hela planeringen även hos arrangören.

Kvällen den 16 oktober kommer att bli en kväll att minnas för visst blir det extra stämningsfullt med en spännande lokal med historia!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page