top of page
Sök
  • Cecilia Lindecrantz

Musikern med de stora projekten


Idag ringde jag upp vår musiker Tobias Grenholm 33 år som var uppe i en renovering av sitt kontrollrum på Rockatown studio i Sollentuna. Jag passade på att sno några minuter av hans tid. Jag har under de senaste åren bokat in spelningar åt Erik Winqvist där Tobias ibland är musiker. Jag kände någonstans att jag var tvungen att presentera mig. Tobias verkar dessutom vara en väldigt intressant person.

"Det var tråkigt att du inte kunde dyka upp på min bokrelease på X-Level studios" inledde jag och upptäckte att vi verkade känna till samma prsoner i musikbranschen. Sverige är inte så stort trots allt tänkte jag men kom samtigt på att jag trots allt etablerar mig i branschen.

Tobias har senaste åren spelat med Agnes Carlsson som efter sin Idol-tid blivit stor utomlands. Den här sommaren hängde han med Loreen.

"Vad är dina närmsta planer då?" frågade jag ivrigt.

"Jag producerar låtar för Sony där vårt mål är att komma till melodifestivalen" svarade Tobias.

Det kommer bli spännande att följa denna unga man och det har jag ju möjlighet till eftersom han även spelar för Erik. Jag var tvungen att låta Tobias gå tillbaka till sin studiorenovering men håller tummarna för hans många järn i elden.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page