top of page
Sök
  • Svensk Musik och Teater Winqvist

Nästan 300 personer i Hammarö

Nu är snart sommarens utespelningar över. Det har varit en fin sommar med underbar publik. Att spela ute är speciellt, man måste fånga in lyssnaren på ett annat sätt än när alla sitter i raka rader i en teaterlokal. Det är nämligen så att en koltrast sjunger vackrare än vad jag gör och en förbipasserande veteranbil kan suga bort blicken från det vi gör på scen. Då gäller det att ha något viktigt att förmedla från scen så att fokus återkommer.

Årets publik har varit positiv, intresserad och lätt att fånga. Tack för det! De sista utomhusspelningarna var i Värmland (Folketshus scen i Hammarös park) och idag kommer vi till Stortorpsparken i Huddinge. I Hammarö kom nästan tre hundra personer, hoppas att det blir många i kväll.

I morgon är det dags för Sommarkvällar på Elfviks Gård, först ut är "Det blir bättre", nästan fullsatt.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page