Sök
  • Svensk Musik och Teater Winqvist

Det jublades på Folkan

Fullsatt och stående ovationer på Folkan i Örnsköldsvik. Vi var fem artister, Erik Winqvist, Simon Forsman, Tobias Grenholm, Erik Mjörnell och Andreas Öjebrandt. Publiken var lyssnande och mycketapplåder bjöds det på. Mot slutet stod hela publiken upp och vi förstod att vi verkligen gillar Örnsköldsvik.

Förstående kockar på restaurang Mamma Mia höll köket öppet så att vi, efter förställningen, fick en härlig middag med lammribbs. Riksteaterföreningen i Örnsköldsvik arbetade hårt så att både vi och publiken kände oss välkomna. Nu far vi vidare till nästa föreställning som blir hos teaterföreningen i Salem.

Fotografi nedan Anna Yu

Senaste inlägg

Visa alla

 Musik är bäst på scen 

 Teater är omvälvande 

© 2019 Svensk Musik och Teater AB. info@winkir.se   

Telefon: 0708 77 66 67