top of page
Sök
  • Svensk Musik och Teater Winqvist

Festival Nytt

GRÄNSEN! FOTBOLLSBANDET! ERIK WINQVIST

Kända låtar, nya låtar, medryckande låtar, vansinniga låtar, viktiga låtar, oväntade ljud, och hängiven publik!

Erik Winqvist Erik Winqvist turnerar med kompromisslösa tolkningar av kända låtar, saxofonen är alltid med och fantastiska musiker. På festivaler väljer han låtar från några av sina tre aktuella helkvällsprogram. Se www.erikwq-riks.se

Videon handlar om "Det blir bättre"

Gränsen Gammal svensk progg, fast nyskriven! Thos Henley har flyttat till Sverige på en gång som han släppt sin nya LP i Tyskland och Frankrike. Här är det GRÄNSEN som gäller, proggbandet med Anton Bäckman, Mikael Öhrström och Erik Löf. Se den nya videon!

Fotbollsbandet När lyriken blir lika viktig som fotboll! Se årets första video, och ge aldrig upp!

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page