top of page
Sök
  • Svensk Musik och Teater Winqvist

Ted Gärdestad aktuell igen!

I måndagens DN kan man läsa om hur dirigenten Peter Nordahl gjort en ”väldigt omständlig remix” av Teds inspelningar. Rösten läggs på en symfoniorkester. Ska bli spännande att höra när skivan snart släpps.

Hannes Holms film om Ted börjar spelas in snart, med Adam Pålson som Ted Gärdestad.

Vi har också märkt att det kommer allt större publik på våra föreställningar.

Enigheten är stor. Ted och Keneth Gärdestads musik och texter är både bra och viktiga, om det kan man också läsa i Per Ericsons bok som fokuserar på texterna, genom en litteraturvetares ögon.

Vår föreställning ”Ted Gärdestad – sångerna och livet” fortsätter att turnera så länge publiken kommer och vi känner att den utvecklas. Det blir bara roligare och roligare. Vårt fokus på texterna och personliga tolkningar tar fram det intima och lyriska mer än det storvulna. Det ger inte bara minnen och nostalgi utan först och främst nya upplevelser ur underbara låtar. Och eftersom vi kan komma med två till fem artister så trivs vi på de flesta scenerna.

76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page