top of page
Sök
  • Svensk Musik och Teater Winqvist

Kom med i kampanj för scenkonst!

Kampanj för scenkonst:

TEATER ÄR OMVÄLVANDE GÅ TILL TEATERN

Film är bäst på bio, det vet alla, men de vet inte att drama är bäst på teater. De som varit på en scen med levande människor märker att de blir berörda på ett helt annat sätt än när de sitter hemma i TV-soffan.

Nu ska vi tala om för hela svenska folket att de måste besöka de små och medelstora scenerna eftersom det alltid är omvälvande att se levande människor på scen. Överväldigad blir man av scenkonst oberoende av om man gillar föreställningen eller inte. Det är alltid härligt att bli överväldig

Därför har vi bestämt oss för att initiera en kampanj som ska få fler att gå på scenkonst. Det är enkelt att hänga på. Om många är med växer publiken. Det enda du behöver göra är att använda devisen "Teater är omvälvande. Gå till teatern" när du tycker att det passar. Hoppas du vill delta?

​​​

Så här genomför vi kampanjen

  • Initiativet är taget av Winkir Musik och Teater

  • Alla andra scenkonstnärer och arrangörer är välkomna att delta, de beslutar själva hur de vill använda budskapet.

  • Vi bjuder aktivt in en mängd ledande teater- och musikinstitutioner genom att skriva ett brev och fråga om de vill skriva under på devisen. Vill du?

  • På vår hemsida ser du svaren. Skicka oss en epost och berätta att du är med och hur du tänker. Klicka på "Servicestation" och "kampanj för scenkonst" så kan du se hur kampanjen växer fram.

  • De organisationer som är med kommer att använda devisen och budskapet när de tycker att det är lämpligt.

  • På sikt nöts budskapet in hos allmänheten

Winkir Musik och Teater har redan börjat använda devisen i annonsering, på hemsidan, i informationsbrev och när det är lämpligt.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page