Fullsatt i Dullbo

July 18, 2016

Det finns verkligt fina konsertlokaler. Under Möljafestivalen så var det konsert i det gamla missionshuset i Dullbo. Huset bygges i slutet av artonhundratalet och står precis som det byggdes. Väggmålningar och kaminer är helt original. Ligger två mil in i skogen från Söderbärke.

Det var fjärde gången vi spelade i Söderbärke och det var, som vanligt, fullsatt. Ett fantastiskt jobb av arrangörerna. Publiken, ett hundratal,  verkade visualiseras ut ur skogen och det blev en magisk kväll med mycket toner och applåder. På scen Erik Winqvist, Simon Forsman och Tobias Grenholm, Programmet " Ted Gärdestad, sångerna och livet"

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags