Nästan 300 personer i Hammarö

August 23, 2016

Nu är snart sommarens utespelningar över. Det har varit en fin sommar med underbar publik. Att spela ute är speciellt, man måste fånga in lyssnaren på ett annat sätt än när alla sitter i raka rader i en teaterlokal. Det är nämligen så att en koltrast sjunger vackrare än vad jag gör och en förbipasserande veteranbil kan suga bort blicken från det vi gör på scen. Då gäller det att ha något viktigt att förmedla från scen så att fokus återkommer.

Årets publik har varit positiv, intresserad och lätt att fånga. Tack för det! De sista utomhusspelningarna var i Värmland (Folketshus scen i Hammarös park) och idag kommer vi till Stortorpsparken i Huddinge.  I Hammarö kom nästan tre hundra personer, hoppas att det blir många i kväll.

 

I morgon är det dags för Sommarkvällar på Elfviks Gård, först ut är "Det blir bättre", nästan fullsatt.

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags