Tre fulla hus på Magasinet!

August 25, 2016

Sommarkvällarna på Elfviks Gård är nu i full gång. Det var tredje gången vi spelade "DET BLIR BÄTTRE" på Magasinet och det har varit fullt varje gång! Erik Mjörnells gitarr och Tobias Grenholm kontrabas levererade underbara solon. Erik Winqvist tolkade kända låtar på ett nyskapande sätt, låtarna var allt från nya till åttiotalet. Publiken var mycket nöjd, vi har blivit vana vid det. Nu fortsätter sommarkvällarna med proggbandet GRÄNSEN, följt av DOM SOM KÄNDE LIVET och avslutar med Eva Bäckman.

Information finns på www.elfviksommarkvall.se

Nu åker vi till Gotland.

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags