Det jublades på Folkan

November 28, 2016

Fullsatt och stående ovationer på Folkan i Örnsköldsvik. Vi var fem artister, Erik Winqvist, Simon Forsman, Tobias Grenholm, Erik Mjörnell och Andreas Öjebrandt. Publiken var lyssnande och mycketapplåder bjöds det på. Mot slutet stod hela publiken upp och vi förstod att vi verkligen gillar Örnsköldsvik.

 

Förstående kockar på restaurang Mamma Mia höll köket öppet så att vi, efter förställningen, fick en härlig middag med lammribbs. Riksteaterföreningen i Örnsköldsvik arbetade hårt så att både vi och publiken kände oss välkomna. Nu far vi vidare till nästa föreställning som blir hos teaterföreningen i Salem.

Fotografi nedan Anna Yu

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags