Publikrekord igen! Och oväntat besök.

March 4, 2017

 

Det är verkligen kul att dra mycket publik på små orter, det märks att orten är levande trots sin relativa litenhet. Igår spelade vi i Skärblacka folketshus och det blev publikrekord, en härlig och uppskattande publik.

 

Det var andra gången KariN (Riksteaterföreningen i Norrköping) tog oss till ett Folketshus i Norrköpings närområde, dessa två gånger har det varit ”Ted Gärdestad – sångerna och livet”. Nu pratar de om att ta dit ”Det blir bättre” i september, vi kommer gärna.

 

En kul händelse var att traktens ungdomar samlades utanför Folketshus och busade. Nästa gång hoppas vi att de vågar sig in, kanske att de kan erbjudas tonårssbiljetter, till ett riktigt bra pris? Vi får se.

 

På scen var vi Erik Winqvist, Simon Forsman, Tobias Grenholm och Erik Mjörnell.

 

Arrangemanget var ett samarbete mellan Folketshusföreningen och Teaterföreningen. Vi blev mycket väl omhändertagna med nybakat bröd och bullar.

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags