Nu bokar vi även 2018

April 5, 2017

Mest bokar ”Ted Gärdestad – sångerna och livet” och det kan man ju förstå eftersom vi ofta får publikrekord med detta program. Ted och hans musik är omtyckt och i vår föreställning uppmärksammar vi Kenneth Gärdestad som skrivit alla texterna.

 

Näst mest bokar ”Det blir bättre”. Ett riktigt kul program där arrangörerna varit mycket uppskattande. Det är ett musikurval som många gillar och presentationen gör att publiken upplever de kända låtarna på ett nytt sätt. Budskapet att det blir bättre är aktuellt.

 

Även ”Dom som kände livet” fortsätter att vara intressant för arrangörerna, kanske för att publiken brukar vara osedvanligt uppskattande. Låtarna är ju mycket kända och tolkade som du aldrig hört dem och alltid vill höra dem.

 

”kött och ben åt livets noveller”

 

Garantifonden för små arrangörer gör så att fler arrangörer vågar chansa på udda spelplatser och kanske stoppa in en extraföreställning. Hör av dig om du vill veta mer.

 

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags