Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

 

När man frågar så säger de flesta (58%) att det blir sämre trots att FNs uppföljning av milleniemålen, Hans Roslings kunniga analys och brottsförebyggande rådet klart visar att det blir bättre.

Allt blir inte bättre, men det mesta. Folkmord minskar och antalet krig minskar.

Det går alltid att hitta ett tidsperspektiv som visar på något annat och visst är det ett mycket stort problem att vi fortsätter att släppa ut miljögifter och öka mängden koldioxid, men alla åtgärder gör nytta, ofta för sent, men vi blir bättre och bättre på att göra rätt.

Ha en bra sommar, den blir bättre!

 

 

Föreställningen "Det blir bättre" handlar inte så mycket om hur världen blir bättre. Den går mer in på individen, på dig och mig. I föreställningen ser vi att det mesta blir bättre med åren, kanske med undantag för hur kroppen fungerar, vi vet ju vart vi är på väg. Men det mesta blir bättre, visst saknar jag en del , men..

Boka föreställningen och njut av kända låtar tolkade så som du aldrig hört dem. Plötsligt hör du texterna på ett nytt sätt. Inslagen av lyrikfragment gör att det blir ytterligare några bottnar i föreställningen

Läs om föreställningen på  www.winkir.se. Har avtal med Garantifonden för små scener.
Läs vad andra tyckte!

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags