Quincy Jones och Tobias Grenholm

March 22, 2018

Vad har Quincy Jones med våra föreställningar att göra?

 

Jo, i veckan blev det klart att Tobias Grenholm ska ackompanjera Jonah Nilsson på den kommande europaturnén, producent är ingen mindre än Quincy Jones. Trumpetaren som fick Polarpriset 1994 och som har producerat Michael Jackson och många andra världsartister. Turnén börjar i sommar.

Tobias har lovat att han fortfarande kommer hinna med våra föreställningar, om du bokar i tid.

 

Tobias är med i nästan alla våra föreställningar när man beställer minst tre artister. Hans huvudinstrument är kontrabas, med Jonah Nilsson spelar han elbas. Hos oss är han även trumpetare och sångare.

 

 

Please reload

  • Facebook Basic Square
Featured Posts

Blir det bättre eller sämre?

May 23, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

January 7, 2019

December 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags